Skip to content

Laadukkaat tuotteet ja asiantuntevat neuvot kaikkeen sisä- ja ulkomaalaukseen

Toimitamme laadukkaat maalaustuotteet kaikenlaisiin projekteihin kotimaisilta Coloria, Teknos ja Tikkurila tuotemerkeiltä. Myymälästä löytyvät lisäksi esim. Liberon-entisöintituotteet sekä Herdins-pussipetsit. Teknos– ja Normaali-teollisuusmaalit sekä Veneziani venemaalit myydään tilaustoimituksena.

Sävytämme maalit ja kuultavat tuotteet myymälässä Teknoksen ja Tikkurilan sävytyskoneilla kaikkien yleisesti käytössä olevien värikarttojen mukaan. Mikäli vanha sävy on jo unohtunut, saamme otettua värimittarin avulla likisävyn tasapintaisesta mallipalasta. Annamme käyttöösi myös värikartat ja sävylastut, jotka helpottavat oikean värin valinnassa.

Sävykarttojen valkoista taustaa vasten silmät havaitsevat värit yleensä tummempana kuin yhtenäisellä isommalla pinnalla. Myös maalin kiiltoaste vaikuttaa värin kokemiseen. Himmeä pinta näyttää pehmeältä ja rauhalliselta, kun taas kiilto voimistaa ja vahvistaa sävyä. Testipurkeilla voit kokeilla halutessasi useampia vaihtoehtoja, jotta löydät itsellesi mieluisan sävyn ja kiiltoasteen. Koemaalaus kannattaa tehdä riittävän isona pintana ja nurkan molemmin puolin, jotta värin voi nähdä yhtä aikaa sekä varjon että valon puolelta.

Ota yhteyttä
Teknoksen sisäväriopas