Skip to content

Matalan kynnyksen golfia ympäri vuoden 24/7

Tervetuloa viihtymään Böödi golfsimulaattoriin Raaheen Rakentajankadulle! Pelaamaan pääset varaamalla tilan kertamaksulla tai ostamalla sarjakortin, jonka tunnit voit jakaa haluamiisi vuoroihin. Tila on varattavissa ympäri vuorokauden ja sisäänpääsy hoituu varausvahvistuksen mukana sähköpostiin saapuvalla ovikoodilla. Emme edellytä pelaajilta green card suoritusta tai jäsenyyttä. Hallista löytyy rightin kätiset lainamailat, joilla voi ottaa ensikosketukset koukuttavan lajin parissa!

Yksittäisen vuoron saa ostettua Vello ajanvarauksesta. Lahjakortit ja sarjakortit hankit kätevästi Vello korttikaupasta tai Sisustus-Centerin palvelutiskiltä myymälän aukioloaikoina. Paikan päällä maksutavaksi käyvät nyt myös Smartumit ja Mobilepay!

Käytössä on tarkkaa 3D Doppler -tutkateknologiaa ja kamerakuvaa yhdistävä FlightScope Mevo+ -lyöntitutka. PC:ltä löytyvät GSPro ja TGC 2019 -golfsimulaattoriohjelmistot sekä Flightscope PC 2.0 -treenisovellus, jonka avulla voit hyödyntää datan lisäksi ja videokuvaa lyöntisi kehittämiseksi.

Tarjoamme uusille asiakkaille ilmaisen laitteiden ja ohjelmistojen käyttöopastuksen arkena klo 8-17. Sovi aika sähköpostilla esim. vuorovarauksen yhteyteen.


Tutuilla kentillä

GSPro on yksi markkinoiden kehittyneimmistä golfsimulaattoreista, jossa pääset pelaamaan ja harjoittelemaan yli 650 huippukentälle. Mukana on kaivattu Scramble-pelimuoto. Illanviettojen aktiviteetiksi GSPro-simulaattorilta löytyy minigolf sekä useita hauskoja minipelejä kuten: Longest Drive, Darts, Cornhole, Top Flop, Golf Pong, Wedge Wizard, Putt Putt jne. Skills Test haasteen avulla voit seurata omaa kehitystäsi ja selvittää parhaat etäisyytesi pisteytyksen avulla.
Monipuoliset käyttömahdollisuudet yhdistettynä realistiseen pallofysiikkaan ja hienoihin grafiikoihin luovat parhaan mahdollisen pelikokemuksen. GSPro-simulaattorilla samaan lähtöön mahtuu pelaamaan jopa 8 pelaajaa!

TGC 2019 simulaattorissa on pelattavissa yhteensä yli 100 000 kenttää ympäri maailman. Suomalaisia kenttiä on pelissä tällä hetkellä jo 70 kappaletta! Lähialueen kentistä löytyvät mm. Raahentienoon Golf, Kalajoki Golf ja Virpiniemi Golf. Halutessasi pääset pelaamaan myös kaikilla PGA Tourilta tutuilla kilpakentillä. TGC 2019-simulaattorilla voi pelata maksimissaan 4 pelaajaa samassa lähdössä.

Peliasetuksista ja pelaajien määrästä riippuen täyden 18-reiän kierroksen pelaamiseen kannattaa varata noin tunti jokaista pelaajaa kohden.


Omalla porukalla

Simulaattori sijaitsee erillisessä 130 m2 hallitilassa, joka on vuorovarauksen ajan ryhmän yksityiskäytössä. Tila soveltuu näin ollen erinomaisesti harjoitteluun, pelaamiseen ja hauskanpitoon hyvässä seurassa.

Omia eväitä voi nauttia pöydän äärellä isompikin ryhmä. Taustamusiikit saa kaiuttimiin tietokoneen kautta esim. Spotifyn avulla. Pidempiä varauksia varten tilassa on myös jääkaappi virvokkeille. Kaksitasoisessa katsomossa mahtuu istumaan väljästi jopa 10 henkilöä, mikä mahdollistaa esim. turnauksen, synttäreiden, TYHY-päivän tai kisakatsomon järjestämisen omalla porukalla!Pidemmät varaukset, vakiovuorot ja opastus – kysy sähköpostilla: fsgolfsimulaattori@gmail.comVuorovaraus:

Sijainti:

Rakentajankatu 5, Raahe
(Sisäänkäynti Sisustus-Centerin ratapihalta)

Ota yhteyttä: