Skip to content

Böödi Golfsimulaattori

Matalan kynnyksen golfia ympäri vuoden 24/7

Tervetuloa viihtymään Böödi golfsimulaattoriin Raaheen Rakentajankadulle! Pelaamaan pääset varaamalla tilan kertamaksulla tai ostamalla sarjakortin, jonka tunnit voit jakaa haluamiisi vuoroihin. Tila on varattavissa ympäri vuorokauden ja sisäänpääsy hoituu varausvahvistuksen mukana sähköpostiin saapuvalla ovikoodilla. Emme edellytä pelaajilta green card -suoritusta tai jäsenyyttä. Hallista löytyy rightin ja leftin lainamailat sekä palloja, joilla otat vaivattomasti ensikosketukset mukavan harrastuksen parissa!

Yksittäisen vuoron saa ostettua Vello ajanvarauksestaLahjakortit ja sarjakortit hankit helposti Vello korttikaupasta tai Sisustus-Centerin palvelutiskiltä myymälän aukioloaikoina. Paikan päällä maksutavaksi käyvät nyt myös Epassi- ja Smartum-liikuntaedut sekä Mobilepay.

Tarjoamme uusille kävijöille ilmaisen laitteiden ja ohjelmistojen käyttöopastuksen arkena klo 8-17. Voit pyytää opastuksen halutessasi vaikka ensimmäisen vuorovarauksen yhteyteen.


Tuhansilla kentillä

Illanviettojen aktiviteetiksi GSPro-simulaattorilta löytyy oikeiden kenttien lisäksi minigolf sekä useita hauskoja minipelejä kuten: Longest Drive, Darts, Cornhole, Golf Pong, Wedge Wizard jne. Skills Test haasteen avulla voit seurata omaa kehitystäsi ja selvittää parhaat etäisyytesi pisteytyksen avulla. Operation 36 -harjoitusmuoto sopii hyvin junioreille ja aloittelijoille taitojen kehittämiseen kuin myös kokeneemmille pelureille koukuttavaksi lähipelitreeniksi.

Monipuoliset peli- ja harjoitusmuodot yhdistettynä realistiseen pallofysiikkaan ja hienoihin grafiikoihin luovat aidon tuntuisen pelikokemuksen. GSPro-simulaattorilla samalle kierrokselle mahtuu pelaamaan jopa 8 pelaajaa!

Peliasetuksista ja pelaajien määrästä riippuen täyden 18-reiän kierroksen pelaamiseen kannattaa varata noin tunti jokaista pelaajaa kohden.


Böödi Golfsimulaattori

Omalla porukalla

Simulaattori sijaitsee erillisessä 130 m2 hallitilassa, joka on vuorovarauksen ajan ryhmän yksityiskäytössä. Tila soveltuu näin ollen erinomaisesti harjoitteluun, pelaamiseen ja hauskanpitoon hyvässä seurassa.

Tilassa on simulaattorin ohella ajanvietteeksi puttimatto ja biljardipöytä. Taustamusiikit saa kaiuttimiin tietokoneen kautta esim. nettiselaimen tai Spotifyn avulla. Omia eväitä voi nauttia 6 istuttavan ruokapöydän äärellä, jonka vierestä löytyy myös jääkaappi virvokkeita varten. WC/vesipiste sijaitsee yläkerrassa. Kaksitasoisessa katsomossa mahtuu istumaan jopa 10 henkilöä, mikä mahdollistaa esim. turnauksen, synttäreiden, TYHY-päivän tai kisakatsomon järjestämisen omalla porukalla.


Vuorovaraukset:

 


Ota yhteyttä:

Pidemmät varaukset, vakiovuorot ja opastukset
fsgolfsimulaattori@gmail.com tai 0504665453

Sijainti:

Rakentajankatu 5, Raahe
(Sisäänkäynti Sisustus-Centerin ratapihalta)