Skip to content

Matalan kynnyksen golfia

Tervetuloa lyömään tarvittavat toistot sisään golfsimulaattorissa Raahen Rakentajankadulla! Pelaamaan pääset varaamalla tilan kertamaksulla tai ostamalla sarjakortin, jonka tunnit voit jakaa haluamiisi vuoroihin. Emme edellytä pelaajilta green card suoritusta tai jäsenyyksiä, joten simulaattorissa on vaivatonta ottaa ensiaskeleet koukuttavan lajin parissa!

Käytössä on tarkkaa 3D Doppler -tutkateknologiaa ja kamerakuvaa yhdistävä FlightScope Mevo+ -lyöntitutka. PC:ltä löytyvät TGC 2019 golfsimulaattoriohjelma sekä Flightscope PC 2.0 -treenisovellus, jonka avulla voit hyödyntää mm. dataa ja videokuvaa oman pelisi kehittämiseksi. Opastamme halutessasi laitteiden ja ohjelmistojen käytössä.


Tutuilla kentillä

TGC 2019 simulaattorissa on pelattavissa yhteensä yli 100 000 kenttää ympäri maailman. Suomalaisia kenttiä on pelissä tällä hetkellä 61 kpl. Lähialueen kentistä löytyvät mm. Raahentienoon Golf, Kalajoki Golf ja Virpiniemi Golf. Halutessasi pääset pelaamaan myös kaikilla PGA Tourilta tutuilla kilpakentillä.

Pelinopeudesta ja pelaajien määrästä riippuen täyden 18-reiän kierroksen pelaamiseen kannattaa varata noin 1 tunti/pelaaja. Pelin mahdollistama maksimipelaajamäärä on 4 henkilöä, mutta esim. muodostamalla joukkueet simulaattorissa pelaa mukavasti kahdeksan ihmistä.


Omassa rauhassa

Simulaattori sijaitsee erillisessä tilassa, jossa saa pelata kaikessa rauhassa ilman häiriöitä. Tila soveltuu näin ollen erinomaisesti harjoitteluun, pelaamiseen ja hauskanpitoon hyvässä seurassa. Omia eväitä voi nauttia 6 hengen ruokapöydän äärellä isompikin ryhmä. Kaksitasoisessa katsomossa mahtuu istumaan väljästi jopa 10 ihmistä, mikä mahdollistaa esim. turnauksen tai kisakatsomon järjestämisen omalla porukalla!Pidemmät varaukset, vakiovuorot ja illat – kysy sähköpostilla: fsgolfsimulaattori@gmail.comVuorovaraus:

Sijainti:

Rakentajankatu 5, Raahe
(Sisäänkäynti Sisustus-Centerin ratapihalta)

Ota yhteyttä: