Skip to content

Kalusteet unelmiesi kylpyhuoneeseen 

Svedbergs on pohjoismaiden johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja. Kaikki kylpyhuonekalusteet valmistetaan ja kootaan Ruotsin Dalstorpissa. Svedbergs myöntää 20 vuoden takuun kaikille valmistamilleen kylpyhuonekalusteille, suihkuoville, -kaapeille ja –seinille. Takuu on linjassa laatuun, materiaalivalintoihin ja huolellisesti viimeisteltyihin yksityiskohtiin. 5 vuoden takuu koskee pyyhekuivaimia, kylpyammeita, hanoja ja wc-istuimia. 

Lind Bath valikoima koostuu miellyttävistä ja kestävistä kylpyhuonekalustesarjoista ja kylpyhuone- ja kalustelisävarusteiden kokonaisuuksista, joilla voit toteuttaa omat ainutlaatuiset kylpyhuonesuunnitelmasi. Lind Bath tarjoaa valmistusvirheitä koskevan 5 vuoden takuun kaikille tuotteilleen.

Nordium toimittaa kylpyhuone- ja suihkutilakalusteet, peilit ja tarvikkeet suomalaisten koteihin 40 vuoden kokemuksella. Vuosien varrella sisustamisen tyylit ja tuotteet ovat vaihtuneet, mutta tuotteiden laatu ja vastuullisuus on säilynyt läpi aikojen.

Tuotteilla on pitkä käyttöikä ja ne ovat osa kestävää kehitystä; se on huomioitu kaikissa vaiheissa aina tuotannosta ja kuljetuksista käyttöön asti. Niiden päivittäinen hoito on helppoa eikä vaadi ympäristöä kuormittavia kemikaaleja. Lisäksi niihin saa myös varaosia. Tuotteet ovat lisäksi turvallisia ja tarjoavat hyvän vastineen rahalle.

Varastovalikoimassamme on Nordium kylpyhuonekalusteita, suihkuseiniä, Led-peilejä sekä tarrakiinnitteisiä pyyhekoukkuja ja wc-paperitelineitä.

SVEDBERGS ja LIND BATH -KUVASTOT:

PAINIKKEESTA PÄÄSET KOKEILEMAAN SVEDBERGS-SUUNNITTELUTYÖKALUJA

SVEDBERGS-SUUNNITTELE OMA KYLPYHUONEESI